AcasăPoliticaCozmin Guşă: Coldea, care ar trebui să fie pus sub acuzare în...

Cozmin Guşă: Coldea, care ar trebui să fie pus sub acuzare în această săptămână, și-a activat în ultimele zile toate relațiile internaționale ca să facă presiuni la Iohannis în favoarea sa

„Coldea, care ar trebui să fie pus sub acuzare în această săptămână, și-a activat în ultimele zile toate relațiile internaționale ca să facă presiuni la Iohannis în favoarea sa. Numai că Iohannis, așa cum știm, e mai mult plecat, deci nu poate fi accesat pentru a-i face favoruri lui Coldea”, scrie, pe Facebook, analistul politic Cozmin Guşă.

„Dumbravă, tovarășul de rele al “generalului negru”, s-a deplasat tot pentru sprijin la Bruxelles, la Kovesi, numai că i s-a spus că nici ea nu-i poate ajuta. Faptele lui Coldea și Dumbravă sunt documentate și asimilate traficului de influență și a perceperii de taxe de protecție de la oameni de afaceri, ce-au mărturisit aceste lucruri procurorilor.

Cu Dumnezeu înainte deci, că tot suntem în Postul Paștelui!”, scrie Guşă.

Articolul Cozmin Guşă: Coldea, care ar trebui să fie pus sub acuzare în această săptămână, și-a activat în ultimele zile toate relațiile internaționale ca să facă presiuni la Iohannis în favoarea sa apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks