test
AcasăPoliticaCristian Popescu Piedone: Am elaborat proiecte cu fonduri nerambursabile în valoare totală...

Cristian Popescu Piedone: Am elaborat proiecte cu fonduri nerambursabile în valoare totală de aproximativ 144 de milioane de euro

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că în calitatea sa de primar al Sectorului 5, alături de echipa mea de specialiști, a elaborat proiecte cu fonduri nerambursabile în valoare totală de aproximativ 144 de milioane de euro.
  • Unul dintre proiectele cu cel mai mare impact financiar este Locuințe pentru tineri Nzeb, de aproximativ 25 de milioane de euro. Vom construi 6 blocuri, având 180 de locuințe, special destinate tinerilor din Sectorul 5.
În Contractul meu cu bucureștenii, am propus soluții cu finanțare din fonduri europene nerambursabile. Și vă dau doar câteva exemple: Construirea de locuințe ecologice pentru tinerii din Capitală (proiect aflat în stare avansată la Primăria Sectorului 5, pentru care s-a obținut finanțare nerambursabilă) Instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperișurile clădirilor publice din Municipiul București. Platformă Unică Digitală a PMB – un serviciu care să integreze serviciile digitalizate la nivelul unei singure aplicații. Centru Integrat Antidrog, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog, ONG-uri.
Pentru toate aceste proiecte avem soluții și le vom implementa. Doar voi decideți! Vă aștept pe 9 iunie la vot!”, spune Piedone.

Articolul Cristian Popescu Piedone: Am elaborat proiecte cu fonduri nerambursabile în valoare totală de aproximativ 144 de milioane de euro apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks