test
AcasăPoliticaCristoiu: Băsescu a devenit peste noapte agent electoral USR şi o susţine...

Cristoiu: Băsescu a devenit peste noapte agent electoral USR şi o susţine pe Clotilde Armand; el a mai susţinut în trecut o femeie care acum e la puşcărie

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că Traian Băsescu, fostul președinte al României, a devenit peste noapte userist şi a trecut de la susținerea pentru Elena Udrea la susținerea pentru Clotilde Armand.

Remarca lui Ion Cristoiu a venitit după o emisiune TV în care Băsescu a lăudat-o pe Clotilde Armand în scandalul cu Romprest.

„La România TV a făcut-o pulbere pe Gabiela Firea și l-a ridicat în slăvi pe Nicușor Dan. Nu a făcut o analiză, a făcut-o praf pe Firea. Dar culmea a fost susținerea pentru Clotilde Armand. Iată ce spune agentul userist Băsescu despre Clotilde Armand: „Eu stau în Sectorul 1, unde stau eu e curat! Atunci era scandalul cu firma de salubrizare al cărei contract ea nu a vrut să îl execute pentru că era furt din buget. Ar trebui să o ajute dacă bucureștenii au înțeles ce s-a întâmplat, dar acum în Sectorul 1 se mătură inclusiv sâmbătă și duminică, dar bine a făcut că nu a lăsat ca cetățenii Sectorului 1 să fie furați încă 50 de ani de acum înainte”.

Foarte frumos, deci domnul Băsescu susține o femeie. Acum nouă ani susținea o altă femeie cu înverșunare. Elena Udrea e la pușcărie pentru că pe pământ românesc există useriști, al căror reprezentantă e Laura Codruța Kovesi, care a băgat-o la pușcărie pe Elena Udrea. Ea nu a luat bani numai pentru ea. Traian Băsescu e victima userismului. Tanti cuconița aia care e șefă la CNSAS care l-a dat în gât pe Băsescu e reprezentanta USR”, a comentat Cristoiu.

Articolul Cristoiu: Băsescu a devenit peste noapte agent electoral USR şi o susţine pe Clotilde Armand; el a mai susţinut în trecut o femeie care acum e la puşcărie apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks