Free Porn
xbporn
AcasăPoliticaCristoiu: Geoană nu va fi al „nimănui” dacă va candida, va fi...

Cristoiu: Geoană nu va fi al „nimănui” dacă va candida, va fi susţinut de o platformă în care va putea să intre şi AUR

Ion Cristoiu, scriitor și publicist, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o emisiune transmisă live de Gândul, unde a analizat posibilii candidați la alegerile prezidențiale din acest an, scrie gandul.ro.

Ion Cristoiu a afirmat că, în privința PNL-ului, Nicolae Ciucă ar putea fi candidatul pentru alegerile prezidențiale. De asemenea, acesta a subliniat că acordă o atenție deosebită strategiei lui Mircea Geoană și a descris o tactică pe care acesta ar putea să o adopte. Analistul consideră că Mircea Geoană ar putea să se axeze pe crearea unei platforme politice

„Cred că Ciucă va fi candidatul PNL Ciolacu va fi obligat să candideze. Eu sunt însă foarte atent la Geoană, mult mai atent. Foarte interesantă tactica lui. Din câte îmi dau eu seama, el va merge pe crearea unei platforme. El nu va fi al nimănui. Va fi susținut de o platformă în care va putea să intre și AUR. Și va merge pe ideea de unire a tuturor forțelor. Nu va fi pe un partid, ci pe o platformă națională”, a spus analistul.

Articolul Cristoiu: Geoană nu va fi al „nimănui” dacă va candida, va fi susţinut de o platformă în care va putea să intre şi AUR apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks