test
AcasăPoliticaCTP: „Bampirul” Vîlceanu s-a suit pe mai scundul liberal Fl. Roman în...

CTP: „Bampirul” Vîlceanu s-a suit pe mai scundul liberal Fl. Roman în scopul de a-i suge sângele din nas. Cu acest prilej cred că se ridică următoarea întrebare: întrucât conducerea unui vehicul sub influența drogurilor este sancționată cu pușcăria și 10 ani carnetul anulat, cum e posibil să nu fie testați pentru droguri cei care conduc o țară fără carnet?

„Aidoma judecătoarei române rumegătoare (din Doarul 2 Mai), Malta se alătură Franței, Ciprului, Greciei și Belgiei în a-și bate joc de poporul român, refuzând extrădarea escrocului rânced de România, Paul. Logic și corect ar fi ca orice infractor fugar, condamnat într-un stat UE, nu în Rusia, Iran sau China, să fie automat extrădat de un alt stat UE”, scrie, pe Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Mai mult decât de sistemul penitenciar și de justiție român, e vorba de faptul că dureros de multe „colege” din UE consideră România o țară primitivă, populată de troglodiți.

Așa o fi, dacă ne gândim că parlamentarul liberal D. Vîlceanu, fost ministru de Finanțe și al Fondurilor europene, s-a suit pe mai scundul liberal Fl. Roman în scopul de a-i suge sângele din nas. Bampirul liberal ar urma să fie testat cu privire la consumul de substanțe interzise. Cu acest prilej cred că se ridică următoarea întrebare: întrucât conducerea unui vehicul sub influența drogurilor este sancționată cu pușcăria și 10 ani carnetul anulat, cum e posibil să nu fie testați pentru droguri cei care conduc o țară fără carnet?”, adaugă CTP.

Articolul CTP: „Bampirul” Vîlceanu s-a suit pe mai scundul liberal Fl. Roman în scopul de a-i suge sângele din nas. Cu acest prilej cred că se ridică următoarea întrebare: întrucât conducerea unui vehicul sub influența drogurilor este sancționată cu pușcăria și 10 ani carnetul anulat, cum e posibil să nu fie testați pentru droguri cei care conduc o țară fără carnet? apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks