AcasăPoliticaDan Barna (USR): Alianţa Dreapta Unită va învinge în alegeri „mamuţii” PSD-PNL

Dan Barna (USR): Alianţa Dreapta Unită va învinge în alegeri „mamuţii” PSD-PNL

Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat, sâmbătă, la Congresul Forţa Dreptei, că Alianţa Dreapta Unită merge în alegerile din 9 iunie ca „un bloc puternic” şi le va câştiga, menţionând că „marii mamuţi” PSD şi PNL „nu au fost în stare” să găsească un candidat care „să poată să stea în picioare în capitala României”, scrie Agerpres.

„Este un congres desfăşurat într-un context istoric deosebit şi important pentru că acum s-a limpezit poate mai bine ca niciodată contextul politic al României. Nu mai avem cinci, şase, şapte partide cu meleşcani şi tăriceni şi diverse variante dintre acestea de păcălit lumea. Avem trei opţiuni clare şi România are trei opţiuni foarte clare legate de viitor. Pe de o parte, pesedismul cu tot ce a însemnat el în cei 34 de ani de furt a resurselor României şi reţinerea acestei ţări pe loc, pe de cealaltă parte, prorusism extremist, goarnele şi trompetele Rusiei finanţate în România şi cea de a treia cale este calea pe care împreună o susţinem, este care europeană, calea modernă, este Alianţa Dreapta Unită – USR, PMP, Forţa Dreptei. Acesta este viitorul României”, a afirmat Barna.

El a susţinut că actuala guvernare a dus România „pe locul întâi la inflaţie”, iar „instituţiile statului sunt confiscate şi se prăbuşesc de la o zi la alta”.

„Avem o guvernare în care bolnavii sunt taxaţi, avem o guvernare în care judecătorii Curţii Constituţionale se duc cu căciula în mână în birourile pesediştilor şi noi aşteptăm să găsim dreptate. Este un lucru care nu mai poate continua şi cetăţenii români văd lucrul acesta de la nivelul de trai, la respectul pe care nu-l mai primesc în instituţii. Lucrurile acestea se pot schimba şi schimbarea se numeşte Dreapta Unită şi alegerile de pe 9 iunie”, a adăugat Dan Barna.

Acesta a mai spus că Alianţa Dreapta Unită s-a născut pentru că Ludovic Orban, Eugen Tomac şi Cătălin Drulă au avut „maturitatea şi înţelepciunea” să construiască o alternativă care să aducă în România speranţa.

„După atâţia ani de pesedism în diverse forme, după ce peneliştii s-au predat cu arme şi bagaje şi Iohannis le-a pus perna pe faţă şi i-a împins în dormitorul PSD, după toată această perioadă există în societate o dezamăgire, că degeaba votezi, că nu mai ai speranţă, că n-ai ce să mai faci. Dreapta Unită a renăscut exact această speranţă”, a mai susţinut Dan Barna.

El a mai menţionat că Dreapta Unită va câştiga alegerile.

„Astăzi Dreapta Unită merge în alegeri ca un bloc puternic care va câştiga alegerile de pe 9 iunie şi spun asta pentru că se vede peste tot în ţară că Dreapta Unită e cu adevărat unită. (…) Marii mamuţi PSD şi PNL n-au fost în stare să găsească un candidat care să poată să stea în picioare în Capitala României având această caricatură de bandă desenată pe care o reprezintă candidatul lor, un medic Oprescu 2.0”, a mai spus Barna.

Articolul Dan Barna (USR): Alianţa Dreapta Unită va învinge în alegeri „mamuţii” PSD-PNL apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks