test
AcasăPoliticaDaniel Gheba (AUR): Situația Critică a Armatei Române: Pierderea a 1000 de...

Daniel Gheba (AUR): Situația Critică a Armatei Române: Pierderea a 1000 de militari într-o lună

Deputatul AUR Daniel Gheba afirmă că într-o perioadă în care securitatea națională este de o importanță crucială, armata noastră a pierdut 1000 de militari într-o singură lună iar această realitate este cu atât mai alarmantă având în vedere conflictul prelungit la granițele noastre.
  • ”Situația Critică a Armatei Române: Pierderea a 1000 de Militari într-o Lună. Sunt profund îngrijorat de situația cu care se confruntă Ministerul Apărării Naționale (MApN). Într-o perioadă în care securitatea națională este de o importanță crucială, armata noastră a pierdut 1000 de militari într-o singură lună. Această realitate este cu atât mai alarmantă având în vedere conflictul prelungit la granițele noastre.

Deși discursul politic se concentrează pe creșterea numărului de militari, realitatea este că Armata României se confruntă cu un deficit semnificativ de personal. Salariile începând de la 3000 de lei nu reflectă complexitatea și sacrificiile cerute de această profesie. Militarii noștri nu sunt doar apărători ai țării, ci și grădinari, instalatori și multe altele, petrecând luni întregi departe de familii.

Condițiile de muncă și salarizarea inadecvată sunt probleme fundamentale care necesită soluții imediate. Ca națiune, avem datoria de a asigura că cei care ne protejează sunt respectați și recompensați corespunzător pentru serviciul lor.
Securitatea națională și bunăstarea apărătorilor noștri trebuie să fie în fruntea priorităților noastre”, spune Gheba.

Articolul Daniel Gheba (AUR): Situația Critică a Armatei Române: Pierderea a 1000 de militari într-o lună apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks