AcasăRo-Mold NEWSDepartamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României a readus...

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României a readus peste Prut un proiect muzical de excepție dedicat copiilor

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României a readus îndrăgiții actori ai Teatrului Muzical Ambasadorii din București în Republica Moldova. Cutiuța Muzicală”, proiectul muzical de excepție dedicat copiilor, și-a extins orizonturile în Republica Moldova cu un spectacol captivant, „Aventurile Pălăriei Fermecate”. Acest turneu muzical, la care publicul a avut acces gratuit, a avut loc între 17 și 20 aprilie 2024, în patru localități de peste Prut: Leova, Rezina, Ungheni și Cimișlia, informează un comunicat al DRRM.

Realizat cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, turneul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate” a adus în prim-plan o experiență unică pentru publicul tânăr. Piesa de teatru muzical, produsă de Teatrul Muzical Ambasadorii, i-a încântat pe cei mici cu personaje îndrăgite precum Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul și Șoricica.

Turneul s-a desfășurat în fața a peste 2.500 de copii, părinți, oficialități locale și a secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu, în următoarele locații: Palatul de Cultură ,,Petru și Ion Aldea-Teodorovici” din Leova, Palatul Raional de Cultură ,,Nicolae Lupov” din Rezina, Palatul de Cultură al municipiului Ungheni, Casa de Cultură din Cimișlia.

Cutiuța Muzicală” a devenit un fenomen cultural, cu peste 1.500.000 de copii vândute, 10 albume și sute de cântece, având la bază voci celebre din România – precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin – și câștigând nenumărate premii pentru valoarea și impactul său asupra publicului.

Articolul Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României a readus peste Prut un proiect muzical de excepție dedicat copiilor apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks