AcasăRo-Mold NEWSDepartamentul pentru Relația cu Republica Moldova: Peste 2.500 de copii, la spectacolele...

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova: Peste 2.500 de copii, la spectacolele românești „Cutiuța muzicală”, în patru localități din Republica Moldova

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova anunță că peste 2.500 de copii au participat la spectacolele românești „Cutiuța muzicală”, în patru localități din Republica Moldova.
  • ”Peste 2.500 de copii, la spectacolele românești „Cutiuța muzicală”, în patru localități din Republica Moldova

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României a readus îndrăgiții actori ai Teatrului Muzical Ambasadorii din București în Republica Moldova.

„Cutiuța Muzicală”, proiectul muzical de excepție dedicat copiilor, și-a extins orizonturile în Republica Moldova cu un spectacol captivant, „Aventurile Pălăriei Fermecate”. Acest turneu muzical, la care publicul a avut acces gratuit, a avut loc între 17 și 20 aprilie 2024, în patru localități de peste Prut: Leova, Rezina, Ungheni și Cimișlia.

Realizat cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, turneul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate” a adus în prim-plan o experiență unică pentru publicul tânăr. Piesa de teatru muzical, produsă de Teatrul Muzical Ambasadorii, i-a încântat pe cei mici cu personaje îndrăgite precum Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul și Șoricica.

Turneul s-a desfășurat în fața a peste 2.500 de copii, părinți, oficialități locale și a secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu, în următoarele locații: Palatul de Cultură ,,Petru și Ion Aldea-Teodorovici” din Leova, Palatul Raional de Cultură ,,Nicolae Lupov” din Rezina, Palatul de Cultură al municipiului Ungheni, Casa de Cultură din Cimișlia.

„Cutiuța Muzicală” a devenit un fenomen cultural, cu peste 1.500.000 de copii vândute, 10 albume și sute de cântece, având la bază voci celebre din România – precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin – și câștigând nenumărate premii pentru valoarea și impactul său asupra publicului.

Articolul Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova: Peste 2.500 de copii, la spectacolele românești „Cutiuța muzicală”, în patru localități din Republica Moldova apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks