AcasăPoliticaDeputatul PSD Daniel Ghiţă: Mulţi politicieni de bună credinţă nu au curaj...

Deputatul PSD Daniel Ghiţă: Mulţi politicieni de bună credinţă nu au curaj să iasă la luptă pentru interesele României pentru că ştiu că imediat li se vor fabrica dosare ca să li se închidă rapid gura

Daniel Ghita

Deputatul PSD Daniel Ghiţă spune, pe Facebook, că mulţi politicieni români de bună credinţă nu au curaj să iasă public şi să susţină interesele României deoarece ştiu că ordinul este: „vorbeşti prea mult, imediat ţi se face un dosar fabricat”.

„România este o națiune care nu știe încă cine sunt ” teroriștii “ de la Revoluția ’89, asta după 33 de ani. Parchetele plimbă dosarul,în bătaie de joc, iar cei 1600 de eroi sunt umiliți de toată clasa politică 1990-2022!

Frica a făcut ca românii să tacă și să îndure nedreptatea, umilința , sărăcia!

Lăsați mesajele ipocrite cât vă pasă de eroii nostri de la Revolutie.

Trebuie sa aflăm adevărul și despre privatizarea PETROM.

Intenționat s-a cedat Suveranitatea României. Scopul era ca niciun politician român să nu aibe curajul să facă ceva pentru poporul român! Vobești prea mult : dosar fabricat! De aia nu pot face politicenii de bună credință NIMIC!

Cine o sa-i dea românului care lupta pentru România dreptate ? Judecătorii nemți, olandezi, francezi, belgieni si austrieci ? Doar ei controlează toată Curtea de Justiție Europeană!

Adică să ne facă justiție, cei care ne subjugă și ne colonizează?

Un parlamentar, nu poate să faca nimic fără popor său ! Voi sunteți forța. Resursele sunt ale românilor! Scrieți-le celor pe care ați votat: ca vreți PETROM inapoi!

Eu, am semnat petiția. Voi? Dați share, vă rog!

https://www.petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi

Nihil Sine Deo!”, scrie Daniel Ghiţă.

Articolul Deputatul PSD Daniel Ghiţă: Mulţi politicieni de bună credinţă nu au curaj să iasă la luptă pentru interesele României pentru că ştiu că imediat li se vor fabrica dosare ca să li se închidă rapid gura apare prima dată în Ecopolitic.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks