test
AcasăPoliticaDrulă: Guvernul PSD-PNL ne duce în dezastru financiar

Drulă: Guvernul PSD-PNL ne duce în dezastru financiar

Cătălin Drulă, președintele USR, acuz[ Guvernul PSD-PNL că „ne duce în dezastru financiar și duce economia în gard, cu toată viteza, fără să le pese de viitorul românilor”.

„Guvernul PSD-PNL ne duce în dezastru financiar! Ieri, PSD-PNL a mai îndatorat România cu 3,2 miliarde de euro printr-o nouă emisiune de eurobonduri.

În total, a împrumutat 11 miliarde de euro anul acesta și a depășit, după doar cinci luni, ținta de împrumut asumată pe întreg anul. Duc economia în gard, cu toată viteza, fără să le pese de viitorul românilor.

Împrumuturile, luate la dobânzi uriașe de 5,3% și 5,7%, îi îngroapă în datorii pe copiii noștri, deoarece viitoarele generații vor fi nevoite să plătească acești bani. În loc să oprească jaful public, să facă reformele, să atragă banii din PNRR și să-i investească în spitale, școli și autostrăzi, Marcel Ciolacu și ministrul PNL de Finanțe împovărează fiecare român pe decenii.

Pe 9 iunie trebuie să îi oprim. Dreapta Unită va câștiga alegerile și va da viitorul Președinte și Premier al României! Oprim risipa, oprim jaful public și lăsăm mai mulți bani în mâinile oamenilor care muncesc cinstit”, a scris Drulă, pe Facebook.

Articolul Drulă: Guvernul PSD-PNL ne duce în dezastru financiar apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks