AcasăPoliticaFenechiu (PNL): Cîrstoiu creşte organic…în sondaje

Fenechiu (PNL): Cîrstoiu creşte organic…în sondaje

Liderul grupului PNL din Senat, Daniel Fenechiu, a declarat marți, la RFI, că medicul Cătălin Cîrstoiu a crescut cu șase-șapte procente în sondajele interne ale alianței PSD-PNL, astfel că nu sunt motive să fie retras din cursa pentru Primăria Capitalei.

„În sondajele pe care le avem noi, doctorul Cîrstoiu crește organic (…) nu cred că în mod rezonabil s-ar putea pune problema înlocuirii candidatului. Nu sunt în momentul de față abilitat să comunic cifre, datorită faptului că asta este o problemă de comunicare, însă ce pot să vă spun este că doctorul Cîrstoiu crește organic și de la momentul intrării în competiție a crescut, e adevărat, încă cu o cifră, cu șase-șapte procente”, a spus Fenechiu.

„Cred că domnul Cătălin Cîrstoiu se bucură în continuare de încrederea celor două partide ale coaliției, încă de la momentul desemnării, în coaliție s-a anticipat faptul că traseul până la data de 9 iunie va fi un traseu care are un anumit tip de dificultate și că voturile bucureștenilor nu se obțin foarte ușor”, a adaugat acesta.

Daniel Fenechiu a precizat că PNL nu l-ar susține pe Cristian Popescu Piedone la alegerile pentru Primăria Capitalei.

„Este exclusă o asemenea susținere. Noi avem un candidat în persoana doctorului Cîrstoiu și nu ne dorim să ne schimbăm în nici un fel candidatul. Înțeleg că nici PSD nu are această intenție”, a indicat liderul senatorilor PNL.

Articolul Fenechiu (PNL): Cîrstoiu creşte organic…în sondaje apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks