test
AcasăStiri generaleFestivalul Naţional de Teatru - atelier de fotografie cu Christine de Grancy,...

Festivalul Naţional de Teatru – atelier de fotografie cu Christine de Grancy, luni, la UNITER

A patra zi a Festivalului Naţional de Teatru este deschisă, luni, de atelierul de fotografie cu Christine de Grancy, eveniment organizat de Forumul Cultural Austriac.

Fotografa de teatru Christine de Grancy propune o întâlnire-atelier, de la ora 11,00, la sediul UNITER, dedicată fotografilor profesionişti specializaţi în fotografia de teatru şi studenţilor care se formează în acest domeniu.

Spectacolul ‘TSCHICK. De ce am furat maşina’ de Wolfgang Herrndorf, regia Irisz Kovacs, producţie a Teatrului German de Stat din Timişoara, va avea luni două reprezentaţii la Sala Pictură a TNB, de la ora 17,00 şi de la ora 21,00.

Tot la Naţional, la Sala ‘Ion Caramitru’, de la ora 20,00, este programat spectacolul ‘Ierbar’, de Simona Popescu şi Radu Afrim, scenariul, regia, ilustraţia muzicală şi filmări semnate de Radu Afrim, producţie a Teatrului Naţional Târgu Mureş – Compania ‘Liviu Rebreanu’, iar la Sala Atelier, de la ora 21,30, va avea loc o nouă reprezentaţie cu spectacolul ‘Oglinda neagră’ de Luigi Pirandello, regia Roberto Bacci, producţie a Teatrului Naţional ‘Lucian Blaga’ din Cluj-Napoca.

Teatrul Odeon găzduieşte, de la ora 19,00, la Sala Studio, spectacolul ‘Visul’, de Alexa Băcanu, regia Dragoş Alexandru Muşoiu, producător Reactor de creaţie şi experiment Cluj-Napoca.

Radio România Cultural prezintă, de la ora 22,00, în colecţia In memoriam Ion Caramitru, spectacolul ‘Mizantropul’ de Moliere, iar Radio România Actualităţi, de la ora 23,05, prezintă ‘Pâlnia şi Stamate. Ismail şi Turnavitu’ de Urmuz, interpretarea textului şi regia artistică Gavriil Pinte.

A 33-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se desfăşoară la Bucureşti între 20 şi 30 octombrie.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks