AcasăPoliticaFlorin Cîțu: Socialiștii și extremiștii de stânga vor o mare NAȚIONALIZARE prin...

Florin Cîțu: Socialiștii și extremiștii de stânga vor o mare NAȚIONALIZARE prin suprataxare și suprareglementare

Socialiștii și extremiștii de stânga vor o mare NAȚIONALIZARE prin suprataxare și suprareglementare, scrie Florin Cîțu joi pe Facebook.
”De un an de zile asistăm la cel mai agresiv atac al socialiștilor și extremiștilor de stânga împotriva capitalului și acumulării de capital (inclusiv capital uman).
Doar în timpul comuniștilor, a dictaturilor Iliescu/Năstase sau a mineriadelor PSD-iste am mai văzut ceva similar.
Pentru Ciolacu și socialiștii lui nu există pensii „nesimțite”, salarii și sporuri în sectorul bugetar „nesimțite”. Nu. Pentru socialiști există doar profituri „nesimțite” în sectorul privat. Profituri care sunt suprataxate că să se plătească pensiile speciale, salariile și sporurile din sectorul bugetar.
Socialiștii și extremiștii de stânga vor să omoare tot ce înseamnă sector privat și să aibă control total asupra resurselor din economie.
Nu-i vom lăsa. Ne vom lupta pentru libertate economică, pentru libertate individuală, pentru eliminarea barierelor în calea acumulării de capital, pentru eliminarea tuturor suprataxelor.
Doar prin acumulare rapidă de capital putem să devenim o putere economică și să fim respectați în UE”, spune fostul premier.

Articolul Florin Cîțu: Socialiștii și extremiștii de stânga vor o mare NAȚIONALIZARE prin suprataxare și suprareglementare apare prima dată în Ecopolitic.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks