AcasăPoliticaFOTO Nicușor Dan, sprijinit de Forţa Dreptei Bucureşti la alegerile pentru Primăria...

FOTO Nicușor Dan, sprijinit de Forţa Dreptei Bucureşti la alegerile pentru Primăria Capitalei: ”Miza acestor alegeri din 2024 este lupta dreptei cu PSD”

Forţa Dreptei Bucureşti îl susține pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei. Primarul general a declarat, sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei Forţa Dreptei Bucureşti, că miza alegerilor din 2024 este lupta Dreptei cu PSD.

Nicușor Dan, sprijinit de Forţa Dreptei Bucureşti la alegerile pentru Primăria Capitalei

În cadrul Conferinţei Forţa Dreptei Bucureşti, în faţa a peste 400 de delegați, a fost votată moțiunea de susţinere a lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan: ”Miza acestor alegeri din 2024 este lupta dreptei cu PSD”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei Forţa Dreptei Bucureşti, că miza alegerilor din 2024 este lupta Dreptei cu PSD.

  • ”Miza acestor alegeri din 2024, toate care vor fi, este lupta dreptei cu PSD. Sunt multe de spus pe subiectul ăsta, că noi am schimbat mai multă conductă de termoficare decât au schimbat ei în 12, că ei au dus primăria în faliment şi noi am scos-o, că ei au încercat să direcţioneze nişte achiziţii şi era să pierdem fonduri europene pe autobuze, troleibuze, tramvaie şi noi le-am dus în mod corect şi le-am şi luat. Şi multe-multe alte lucruri care ţin de viaţa de zi cu zi a oamenilor”, a declarat Nicuşor Dan.

Edilul a explicat şi ce este ”pesedismul”, în opinia sa: „Pesedismul este să iei nişte instituţii pe persoană fizică şi de fapt toată istoria noastră de la Revoluţie şi de la Piaţa Universităţii încoace este de a construi nişte instituţii care să apere cetăţeanul şi nu de a lăsa nişte combinaţii, cu ala care cunoaște pe unul şi pe altul  (…) şi deciziile să se ia în afara unui cadru instituţional. Asta este istoria în opinia mea, istoria României de 34 de ani. Încercarea unor oameni de a crea instituţii faţă de încercarea altor oameni de a păstra un sistem comunist un pic cu faţă umană care să ne spună nouă lăsaţi că ştim noi mai bine, vouă vă dăm nişte firimituri, vă mărim cu 100 de lei pensia şi fiţi mulţumiţi că vă guvernăm. Când nu ai instituţii, atunci e mai uşor să cumperi”, a precizat Nicuşor Dan.

  • Reamintim că sâmbătă, 2 martie, are loc Conferința de alegeri a organizației Forța Dreptei București, unde sunt prezentate prioritățile de dezvoltare locală și vor avea loc alegeri interne pentru conducerea filialei.

În cadrul evenimentului se va prezenta programul politic pentru București și se vor valida candidații Forța Dreptei pentru funcțiile de primar de sector: Sectorul 1 – Horia Grigorescu, Sectorul 2 – Oana Nicolescu, Sectorul 3 – Nițu Cătălin, Sectorul 4 – Ciprian Pericleanu – Grigore, Sectorul 5 – Nicolar Bogdan Frîncu și Sectorul 6 – Pușcaș Ionel.

De asemenea se va vota susținerea Forța Dreptei București pentru Primarul General Nicușor Dan la PMB și vor avea loc alegeri interne pentru conducerea filialei.

Foto: ecopolitic.ro

Articolul FOTO Nicușor Dan, sprijinit de Forţa Dreptei Bucureşti la alegerile pentru Primăria Capitalei: ”Miza acestor alegeri din 2024 este lupta dreptei cu PSD” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks