Galaţi: Doi bărbaţi, dintre care unul fără permis, depistaţi la volan sub influenţa drogurilor

0
212

Doi bărbaţi din judeţele Galaţi şi Vaslui, dintre care unul fără permis, s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi la volan sub influenţa substanţelor psihoactive, informează, luni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au depistat în trafic, pe DE 581, un autoturism înregistrat de aparatul radar circulând cu 72 km/h în comuna Gohor şi fără a avea aprinse luminile de întâlnire.

La volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un tânăr, de 22 de ani, din judeţul Vaslui, care avea un comportament incoerent.

Ca urmare, poliţiştii l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Într-un alt caz, poliţiştii Secţiei 5 au observat, pe strada Tecuci, din municipiul Galaţi, un autoturism al cărui conducător auto, la vederea acestora, a încercat să îi evite.

Poliţiştii au oprit autoturismul şi la volan au identificat un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Galaţi, despre care au constatat că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, apoi cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Cei doi au fost conduşi la spital, în scopul prelevării de mostre biologice.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, iar tânărul din Galaţi este cercetat şi pentru conducere fără permis.

Sursa: AGERPRESS