Free Porn
xbporn
AcasăPoliticaGeorge Simion, la Vrancea: Suntem azi a doua forță politică, suflăm în...

George Simion, la Vrancea: Suntem azi a doua forță politică, suflăm în ceafa PSD, care împreună sau separat a condus cu PNL 33 de ani această țară

Liderul AUR George Simion a declarat la Vrancea că sunt azi a doua forta politică, suflă în ceafa PSD, care împreună sau separat a condus cu PNL 33 de ani această țară.

”Asta este imaginea a 33 de ani de deconstructie. Asta este o fila neagra din istoria poporului roman, pe care trebuie sa o facem uitata. Un roman traieste in medie 72 de ani. Media unui european este de 80 de ani. Traim mai putin cu 8 ani din cauza lor. Si ar trebui sa nu indraznim. Felicit si cadrele didactice vrancene care s-au tinut tari si, in ciuda tuturor minciunilor, aceleasi care se arunca si in noi, ca am fi oamenii rusilor, ca sunt oameni infiltrati, cifre mincinoase raspandite in spatiul public, s-au tinut tari. Sunt un exemplu de unitate. Multumesc mult colegilor care au contribuit, chiar cand eram mici si neinsemnati, la debarcarea lui Marian Oprisan, care este unul dintre oamenii care au dus imaginea aceea despre Romania pe care ati vazut-o. M-a dat in judecata. Mi-a venit acum 2 zile citatia ca vrea de la mine 2.650.000 de euro. Conu Portofel! Ca l-am denigrat si ca nu e adevarat, ca nu e casa lui e casa mamei lui. Asta scrie in chemarea in judecata. Si ca nu valoreaza mai mult de 300 de mii de euro. Voi sunteti de aici. Gardul valoreaza 300 de mii de euro, numai cu gardul si iti faci ditamai casa, ati vazut-o. De multe ori am zis lasa, merge si asa, hai sa gasim solutia individuala. Fiecare in astia 33 de ani a gasit solutia pentru el. Si solutia pentru multi de-ai nostri a fost Roma, Italia, Spania, Marea Britanie. M-am vazut acum 2 saptamani cand am fost la Roma, la Tivoli, unde 90% sunt vranceni. Am dat si din Rachitosu de la mine peste o colega de clasa a mamei mele. Sunt nascut in 1986, am purtat tricouri, i-am dus lumanari lui Ion Iliescu, am crezut ca se schimba ceva mergand la vot, sustinandu-i pe unii care erau tot din gasca lor sau alegand raul cel mai mic. Nu a mers. Asa ca, de 3 ani, am pornit impreuna cu voi Alianta pentru Unirea Romanilor. Suntem azi a doua forta politica, suflam in ceafa PSD, care impreuna sau separat a condus cu PNL 33 de ani aceasta tara. Am venit azi in judetul meu natal pentru a prezenta ce vrem sa facem pentru tara. Daca reusim sa va convingem, haideti sa inceapa reconstructia Romaniei!”, a spus Simion.

 

Articolul George Simion, la Vrancea: Suntem azi a doua forță politică, suflăm în ceafa PSD, care împreună sau separat a condus cu PNL 33 de ani această țară apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks