AcasăPoliticaGianina Șerban (AUR): UDMR, manevrat de PSD și PNL, dorește prin proiect...

Gianina Șerban (AUR): UDMR, manevrat de PSD și PNL, dorește prin proiect de lege ca alegerile prezidențiale să se desfășoare în luna septembrie, înainte de termenul despre care se știa inițial

Deputata Gianina Șerban (AUR) afirmă că UDMR, manevrat de PSD și PNL, dorește prin proiect de lege ca alegerile prezidențiale să se desfășoare în luna septembrie, înainte de termenul despre care se știa inițial și că AUR a depus un amendament la acest proiect de lege prin care alegerile prezidențiale să aibă loc așa cum prevede legea în vigoare, înainte cu o lună să ajungă la termen mandatul președintelui.
”UDMR, manevrat de PSD și PNL, dorește prin proiect de lege ca alegerile prezidențiale să se desfășoare în luna septembrie, înainte de termenul despre care se știa inițial. AUR a depus un amendament la acest proiect de lege prin care alegerile prezidențiale să aibă loc așa cum prevede legea în vigoare, înainte cu o lună să ajungă la termen mandatul președintelui.
Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat și o serie de proiecte AUR, printre care și cel care prevede creșterea numărului de mandate de parlamentari pentru Diaspora”, a afirmat Gianina Șerban într-o conferință.

Articolul Gianina Șerban (AUR): UDMR, manevrat de PSD și PNL, dorește prin proiect de lege ca alegerile prezidențiale să se desfășoare în luna septembrie, înainte de termenul despre care se știa inițial apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks