Giurgiu: Aproximativ 150 de oameni protestează pentru a doua seară la Bolintin după ce un bărbat agresat a decedat

0
113

Aproximativ 150 de persoane protestează joi seară în centrul localităţii Bolintin Vale după decesul unui bărbat agresat de mai multe persoane din localitate.

‘La Bolintin Vale a fost instituită zonă de siguranţă publică; acolo se află trupe speciale de poliţişti, jandarmi şi de la forţele speciale care patrulează în permanenţă. În acest moment, aproximativ 150 de oameni s-au adunat în centrul localităţii pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de evenimentul în urma căruia un bărbat agresat pe raza localităţii a decedat’, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Potrivit acestuia, oamenii protestează paşnic.

IGPR a anunţat joi că în urma unei şedinţe organizate de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, cu participarea şefului Poliţiei Române şi şefului Jandarmeriei Române, s-a luat decizia ca o echipă comună a Poliţiei şi Jandarmeriei să fie trimisă în judeţul Giurgiu pentru a gestiona evenimentul în cauză.

Aproximativ 400 de persoane din Bolintin Vale au protestat şi miercuri seară în centrul oraşului după decesul unui bărbat lovit cu o piatră de un localnic.

Sursa: AGERPRESS