Giurgiu: Bărbat din Clejani, reţinut după ce şi-a agresat fosta concubină

0
207

Giurgiu, 2 apr/ Agerpres/ – Un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, a fost reţinut de poliţişti pentru lipsire de libertate în mod ilegal după ce şi-a agresat fizic fosta concubină şi i-a distrus telefonul.

Potrivit IPJ Giurgiu, poliţiştii din Mihăileşti au fost sesizaţi, vineri, prin apel la 112, de către o femeie de 31 de ani, din satul Neajlov, că în seara zilei de 31 martie 2022, ora 20,00, a fost luată cu forţa de către fostul concubin, agresată fizic, fiind adusă la domiciliu în dimineaţa zilei de 1 aprilie.

‘În baza sesizării, poliţiştii Secţiei nr. 6 Mihăileşti s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că fostul concubin, un bărbat de 37 de ani, din comuna Clejani, judeţul Giurgiu ar fi agresat-o fizic într-un autoturism, apoi i-ar fi distrus telefonul mobil, continuând să o agreseze fizic într-o zonă împădurită, până în dimineaţa zilei de 1 aprilie 2022’, precizează sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propuneri procedurale. AGERPRES(AS – autor: Camelia Bigan, editor: Cătălin Alexandru)

Sursa: AGERPRESS