test
AcasăStiri generaleGiurgiu: Opt tone de material antiderapant, folosite pentru deszăpezire în municipiul reşedinţă

Giurgiu: Opt tone de material antiderapant, folosite pentru deszăpezire în municipiul reşedinţă

Un număr de cinci utilaje şi 72 de persoane au acţionat luni în municipiul Giurgiu pentru degajarea străzilor şi a trotuarelor de zăpada căzută în ultimele ore, fiind împrăştiată cantitatea de opt tone de material antiderapant solid.

‘Cu toate că ne aflăm aproape de finalul lunii martie, căderile de zăpadă încă se manifestă, iar astăzi am scos iar utilajele de deszăpezire şi am acţionat încă de la primele ore pentru degajarea străzilor şi arterelor de circulaţie din zonele intens circulate, respectiv din zona spitalelor, policlinicii, pompierilor şi pieţelor, după care am continuat cu celelalte zone. În lucru au intrat trei tractoare cu lamă frontală, o autospecială cu lamă frontală, dotate cu dispozitive de împrăştiere a materialului antiderapant solid, respectiv nisip şi sare, şi un utilaj pentru situaţii speciale cu platformă de 3,5 tone’, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Giurgiu Servicii Locale, Adrian Răcaru.

Potrivit acestuia, pentru degajarea trotuarelor şi a intersecţiilor acţionează 72 de angajaţi de la domeniul public, iar pe străzile din oraş a fost împrăştiată cantitatea de aproximativ opt tone de material antiderapant solid, respectiv sare şi nisip.

De luni, temperatura atmosferică în municipiul Giurgiu a început să scadă până aproape de zero grade, iar în oraş ninge de aproximativ opt ore, stratul de zăpadă ajungând la aproximativ zece centimetri.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks