Giurgiu: Patru persoane rănite în urma unui accident pe DN 5B

0
360

Patru persoane cu vârste cuprinse între 51 şi 92 de ani au fost descarcerate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în urma unui accident produs între două autoturisme, pe DN 5B, în localitatea Bălănoaia.

‘În urmă cu puţin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DN 5B, la ieşire din localitatea Bălănoaia, spre satul Cetatea, în urma producerii unui accident rutier între două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de stingere, dar şi o ambulanţă din cadrul SAJ Giurgiu’, a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Echipajele de intervenţie au găsit o femeie, în vârstă de 92 de ani, blocată într-unul din autoturisme, pe scaunul din dreapta faţă, aceasta fiind extrasă din maşină de echipajul de descarcerare. Bătrâna era conştientă şi cooperantă, a fost preluată de paramedicii SMURD şi transportată la spital.

De asemenea, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a fost transportat la spital de către echipajul SAJ Giurgiu.

În celălalt autoturism se aflau un bărbat în vârstă de 53 de ani şi o femeie, de 51 de ani, care erau răniţi şi au fost preluaţi de echipaje SAJ şi transportaţi la spital.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul.

Sursa: AGERPRESS