Giurgiu: Sancţiuni de 54.285 de lei aplicate în timpul unei razii generale în judeţ

0
366

Un număr de 168 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 54.285 de lei au fost aplicate de poliţiştii giurgiuveni în ultimele 24 de ore, în urma unei razii generale desfăşurate pe raza judeţului pentru verificarea respectării măsurilor din starea de alertă.

‘Poliţiştii giurgiuveni, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Giurgiu au desfăşurat o razie generală la nivelul judeţului Giurgiu, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, prevenirea faptelor contra patrimoniului, contra fondului forestier şi respectarea legislaţiei la regimul rutier’, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Poliţiştii au aplicat 168 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 54.285 de lei, dintre care 125 privind circulaţia pe drumurile publice, nouă pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 30 privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi patru pentru alte încălcări ale normelor legale.

Un număr de 728 de persoane au fost legitimate în timpul acţiunii, 420 de autovehicule şi 19 mijloace de transport în comun au fost controlate şi 63 de societăţi comerciale au fost verificate.

Totodată, pe timpul raziei generale, poliţiştii au constatat o infracţiune în flagrant privind efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept, au reţinut şase permise de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare. AGERPRES / (AS – autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS