Gorj: Tânăr din Bacău, căutat pentru tâlhărie calificată, depistat în Târgu Jiu

0
19

Un tânăr din municipiul Bacău, pe numele căruia a fost emis un mandat de aducere pentru tâlhărie calificată, a fost identificat de poliţiştii gorjeni în Târgu Jiu, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

Potrivit acestuia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au identificat, pe raza municipiului Târgu Jiu, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Bacău, pe numele căruia organele de cercetare penală din cadrul IPJ Bacău emiseseră un mandat de aducere.

‘Cel în cauză este bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă săvârşită în noaptea de 9 spre 10 aprilie, în timp ce acesta se afla în locuinţa persoanei vătămate, din localitatea Oneşti. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Gorj au pus în executare mandatul de aducere, tânărul căutat fiind predat, sub escortă, pentru continuarea cercetărilor, de către poliţişti din cadrul IPJ Bacău’, a precizat Victor Ţuhaşu.

Sursa: AGERPRESS