AcasăStiri generaleHunedoara: Cinci firme mari se află pe lista companiilor unde vor fi...

Hunedoara: Cinci firme mari se află pe lista companiilor unde vor fi vaccinări împotriva COVID-19

Cel puţin cinci firme din judeţul Hunedoara vor organiza acţiuni de vaccinare a personalului şi a familiilor acestora în cadrul campaniilor desfăşurate de către echipele mobile ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), primii 250 de oameni urmând să fie imunizaţi marţi la o societate privată din municipiul Hunedoara.

Potrivit DSP Hunedoara, centrul de vaccinare a fost pregătit într-un restaurant de clasă al companiei, ce este situat în imediata apropiere a Castelului Corvinilor din Hunedoara.

‘DSP Hunedoara continuă campania de vaccinare a populaţiei, inclusiv prin deplasarea echipelor mobile de vaccinare la sediul societăţilor din judeţ. Echipa mobilă a DSP Hunedoara va desfăşura în data de 27.04.2021 o acţiune de vaccinare a angajaţilor grupului de firme Micro Mega HD SA. Vor fi vaccinate în total un număr de 250 de persoane, angajaţi, membrii familiilor acestora, precum şi angajaţii subcontractanţilor’, a informat instituţia publică.

DSP Hunedoara va continua campania de vaccinare şi la alte companii din judeţ, printre care fabrica de reparaţii vagoane Reva Simeria, două firme din domeniul automotivelor – Sews România şi Draxlmaier România, precum şi la furnizorul de electricitate, Enel.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 a scăzut, luni, în judeţul Hunedoara, la o valoare de 2,22 la mia de locuitori, municipiile Deva şi Brad rămânând însă ‘în scenariul roşu’ cu o rată de infectărilor mai mare de 3 la mia de locuitori.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks