Ialomiţa: Patru persoane, dintre care doi copii, rănite într-un accident între Ciochina şi Orboieşti

0
111

Patru persoane, dintre care doi copii, au fost rănite duminică seară, după ce un autoturism s-a răsturnat în trafic, între localităţile Ciochina şi Orboieşti, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

La locul evenimentului au fost alocate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, iar în sprijinul acestora au intervenit şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Ialomiţa.

‘În urma impactului au rezultat patru victime, una inconştientă, iar trei victime – un adult şi doi copii minori – conştiente, cooperante.Toate cele patru victime au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei, ulterior fiind preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru investigaţii medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului’, a precizat ISU Ialomiţa.

Sursa: AGERPRESS