Ialomiţa: Poliţiştii au confiscat 4,5 tone de articole pirotehnice interzise, care urmau a fi comercializate

0
233

Poliţiştii din Ialomiţa au confiscat miercuri dimineaţă, în urma punerii în executare a trei mandate de percheziţie domiciliară, 4,5 tone de articole pirotehnice interzise, care urmau a fi comercializate în perioada sărbătorilor de iarnă, potrivit IPJ Ialomiţa.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale, Serviciului Criminalistic şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Ialomiţa, la persoane bănuite de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

‘Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi achiziţionat articole pirotehnice, interzise la deţinere, în scopul comercializării, în perioada sărbătorilor de iarnă. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 4.500 de kilograme de articole pirotehnice, care au fost ridicate, în vederea confiscării’, se arată într-un comunicat remis de IPJ Ialomiţa.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

Sursa: AGERPRESS