AcasăStiri generaleIaşi: Peste 550 de persoane s-au vaccinat fără programare la centrul de...

Iaşi: Peste 550 de persoane s-au vaccinat fără programare la centrul de la Casa de Cultură a Studenţilor

Peste 550 de persoane s-au vaccinat în cadrul campaniei de imunizare fără programare lansată la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

Conform statisticilor instituţiei, din data de 5 mai, de când a fost deschis centrul de vaccinare fără programare de la Casa de Cultură a Studenţilor, şi până acum s-au imunizat peste 550 de persoane.

‘Această acţiune, organizată de Consiliul Judeţean Iaşi, Prefectura Judeţului Iaşi şi Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, face parte din seria de activităţi incluse în cadrul Campaniei de vaccinare maraton. Reamintim că programul de funcţionare este între 8,00 şi 20,00, iar serul administrat este Pfizer/BioNTech. Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să se prezinte la acest centru cu cartea de identitate sau cu paşaportul’, a precizat DSP Iaşi într-un comunicat de presă.

Un alt centru de vaccinare împotriva COVID-19 fără programare în platformă este organizat, până pe 11 mai, la Spitalul Clinic Militar ‘Dr. Iacob Czihac’ din Iaşi. Serul administrat este Pfizer/BioNTech, iar persoanele care doresc să se imunizeze trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul.

Sâmbătă, între orele 8,00 şi 20,00, în parcarea ERA Shopping Park din Iaşi va funcţiona un centru de vaccinare anti-COVID-19 direct din maşină (drive through). Vaccinul folosit este Pfizer/BioNTech, iar rapelul va putea fi făcut la orice centru de vaccinare. Doritorii vor trebui să aibă asupra lor un act de identitate sau paşaportul.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks