test
AcasăStiri generaleISU Argeş: Un cort cu structură metalică prezintă pericol să se prăbuşească

ISU Argeş: Un cort cu structură metalică prezintă pericol să se prăbuşească

Cinci copaci au căzut sau sunt în pericol să cadă, un cort cu structură metalică prezintă pericol să se prăbuşească şi un burlan s-a desprins de pe un bloc, în municipiul Piteşti şi în alte localităţi din judeţul Argeş, în urma efectelor provocate de vânt, informează un comunicat al ISU Argeş transmis AGERPRES.

În centrul municipiului Piteşti un cort cu structură metalică prezintă pericol să se prăbuşească, iar în zona Facultăţii ‘Constantin Brâncoveanu’ un copac a căzut pe un autoturism. Tot în municipiul Piteşti, un burlan s-a desprins de pe un bloc de pe strada Horia, Cloşca şi Crişan.

În municipiul Curtea de Argeş, pe strada Busaga, a fost semnalat un copac care prezintă pericolul să cadă, iar la ieşirea din Poiana Lacului spre Drăgăşani un copac a căzut peste conductorii de electricitate. De asemenea, în Mărăcineni, zona Lukoil, un alt copac a căzut pe conductorii de electricitate.

În Recea, un stâlp de lemn prezintă pericol să cadă într-o gospodărie, iar în localitatea Rociu un copac a căzut peste un coş de fum.

Până în acest moment nu au fost identificate persoane rănite, precizează ISU Argeş.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks