test
AcasăPoliticaLaura Vicol: Îmi pare nespus de rău pentru dramele individuale ale multor...

Laura Vicol: Îmi pare nespus de rău pentru dramele individuale ale multor copii și părinți din această țară și știu, mult mai bine ca alții, care sunt problemele generate de fenomenul alienării parentale

Președinta comisiei juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol (PSD) afirmă marți că îi pare nespus de rău pentru dramele individuale ale multor copii și părinți din această țară și știe, mult mai bine ca alții, care sunt problemele generate de fenomenul alienării parentale, iar în calitate de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților a înființat un grup de lucru a cărui principală sarcină este tocmai aceea de a corecta problemele legislative de pe această zonă.
”Îmi pare nespus de rău pentru dramele individuale ale multor copii și părinți din această țară și știu, mult mai bine ca alții, care sunt problemele generate de fenomenul alienării parentale.
În calitate de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților am înființat un grup de lucru a cărui principală sarcină este tocmai aceea de a corecta problemele legislative de pe această zonă. Asta, apropo de cine și ce priorități are. Nimeni nu stă cu ”burta” pe astfel de proiecte. Cu siguranță nu eu, care pot înțelege în străfundurile sufletului sentimentele unei mame.
Consider nedemn ca o publicație pe care am respectat-o întotdeauna, așa cum este DCNews, să folosească numele subsemnatei într-un atac pe care nu îl înțeleg și nu vreau să îl înțeleg, fără a a-mi cere măcar un drept la replică. Îl dau aici.
PS: În altă ordine de idei, sunt fericită să vă anunț că proiectul privind înființarea de puncte de prim ajutor în marile centre comerciale a primit astăzi, în unanimitate, raport favorabil din partea Comisiei de Sănătate”, scrie Laura Vicol.

Articolul Laura Vicol: Îmi pare nespus de rău pentru dramele individuale ale multor copii și părinți din această țară și știu, mult mai bine ca alții, care sunt problemele generate de fenomenul alienării parentale apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks