Free Porn
xbporn
AcasăPoliticaLegea pensiilor a fost votată. Nicolae Ciucă: „Salut votul pozitiv dat în...

Legea pensiilor a fost votată. Nicolae Ciucă: „Salut votul pozitiv dat în plenul Camerei Deputaților – cu contribuția parlamentarilor PNL”

Nicolae Ciucă anunță că legea prin care s-au crescut pensiile a trecut de Parlament, iar această majorare este în aliniere cu bugetul statului. Înainte de acest vot chiar ministrul Finanțelor dar și FMI au exprimat rezerve în privința sustenabilității unei astfel de măsuri. Legea a fost votată cu 199 de voturi pentru, 39 împotrivă și 17 abțineri.
„PNL și-a ținut promisiunea de a susține și prin vot în Parlament creșterea pensiilor românilor. Salut votul pozitiv dat în plenul Camerei Deputaților – cu contribuția parlamentarilor PNL. Traseul acestui act normativ s-a derulat în procedură de urgență, pentru ca pensiile mărite să ajungă la oameni cât mai repede posibil.
Ca liberali, vrem ca seniorii României să aibă nivelul de trai pe care îl merită, după o viață de muncă. Întotdeauna am susținut că orice majorare trebuie să se realizeze în perfectă aliniere cu bugetul consolidat al statului, aceasta fiind cheia sustenabilității oricărei creșteri a pensiilor.
În ultimii patru ani, PNL a majorat punctul de pensie de trei ori – de la 1265 lei, la 1785 lei.”, scrie Nicolae Ciucă pe Facebook.

Articolul Legea pensiilor a fost votată. Nicolae Ciucă: „Salut votul pozitiv dat în plenul Camerei Deputaților – cu contribuția parlamentarilor PNL” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks