Acasă55Ludovic Orban a vorbit la telefon cu peste 1.300 de delegaţi la...

Ludovic Orban a vorbit la telefon cu peste 1.300 de delegaţi la Congresul PNL (surse)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi susţinătorii săi la preşedinţia partidului au vorbit la telefon, în ultima săptămână, cu peste 4.200 de delegaţi care urmează să participe la Congresul PNL pentru obţinerea sprijinului candidaturii pentru un nou mandat, au precizat, pentru AGERPRES, surse din echipa lui Orban.

Conform surselor citate, de luni până vineri, ‘echipa lui Ludovic Orban, la nivel de lideri de filiale, parlamentari sau candidaţi pentru Biroul Executiv, au desfăşurat o campanie de call-center în rândul delegaţilor PNL pentru susţinerea candidaturii la preşedinţia PNL’.

Personal, Ludovic Orban a reuşit să vorbească la telefon, în această perioadă, cu 1.300-1.400 de persoane, arată sursele menţionate.

Potrivit evaluării făcute, până la acest moment, de echipa Orban, la Congres vor fi 2.700-2.850 de voturi în favoarea actualului preşedinte.

Liberalii se reunesc în congres, sâmbătă, pentru a alege noul preşedinte al PNL, dintre actualul lider, Ludovic Orban, şi premierul Florin Cîţu. La reuniunea liberalilor, care se va desfăşura la Romexpo începând cu ora 11,00, sunt aşteptaţi 5.000 de delegaţi din toată ţara. Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat şi el prezenţa la Congresul PNL.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks