test
AcasăPoliticaLudovic Orban: Forţa Dreptei luptă cu PSD, nu facem compromisuri şi blaturi...

Ludovic Orban: Forţa Dreptei luptă cu PSD, nu facem compromisuri şi blaturi pe sub masă

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Râmnicu Vâlcea, că e o „decizie bună” că organizaţia municipală îl susţine pe candidatul liberal la funcţia de primar al municipiului reşedinţă, scrie Agerpres.

Orban a precizat de altfel că susţine şi decizia filialei judeţene Vâlcea de a avea candidaţi la alegerile locale separat de celelalte două formaţiuni din Alianţa Dreapta Unită, USR şi PMP, obiectivul fiind acela de a învinge PSD-ul, cu care nu intenţionează să colaboreze nici după alegerile din 9 iunie.

„Noi, practic, fiind pe Forţa Dreptei şi candidând pe Forţa Dreptei, candidăm pentru că ne luptăm cu PSD-ul, ca întotdeauna aşa cum am luptat cu PSD-ul, fără niciun compromis, fără niciun blat pe sub masă şi obiectivul nostru este să scoatem PSD-ul din municipiu şi din judeţ. (…) Noi colaborăm. Eu, de exemplu, când fac campanie, şi vin a doua oară în Vâlcea în campanie, fac campanie pentru candidaţii noştri la locale, dar fac în acelaşi timp campanie pentru lista comună pe care o avem la alegerile pentru Parlamentul European. De asemenea, în ceea ce mă priveşte – şi le-am transmis şi colegilor mei – să nu existe niciun fel de critici, atacuri între noi. Chiar dacă suntem, să fim într-o competiţie de proiecte şi de oameni, în care să venim cu ceea ce vrem să facem bun pentru oameni”, a spus Orban.

El a menţionat, totodată, că îl susţine doar pe candidatul liberal Virgil Pîrvulescu, şi nu PNL-ul la Râmnicu Vâlcea, candidatul Forţa Dreptei, Romeo Rădulescu, urmând să devină viceprimar în cazul unei victorii împotriva candidatului Partidului Social Democrat, actual primar Mircia Gutău.

„Colaborăm cu un om pe care eu l-am susţinut în 2020. Dacă vă aduceţi aminte, a fost aproape, a fost cel mai bun rezultat al unui candidat la primărie şi noi sprijinim un om cu care considerăm că putem să colaborăm. Am spus că îl sprijinim pe Virgil Pîrvulescu. E o decizie pe care a luat-o organizaţia noastră municipală, pe care eu o consider o decizie bună, pentru că eu cred că a cam trecut vremea lui Gutău. Cred că oamenii vin, dar mai şi pleacă şi această vorbă înţeleaptă trebuie să se aplice şi în materie de primari. Ştiţi cum e, ca în agricultură: poţi să semeni numai porumb pe un teren că la un moment dat îl deşertifici, îi iei toată seva, toată substanţa. Pământul devine sărac şi trebuie să mai schimbi din când în când cultura. Noi considerăm că în Râmnicu Vâlcea este absolut necesară o schimbare, care practic să dinamizeze municipiul Râmnicu Vâlcea, să creeze o nouă perspectivă, să asigure o viziune dezvoltare economică, pentru că, din păcate, în ultimii opt-zece ani de zile Râmnicu Vâlcea a mers în jos”, a adăugat liderul Forţa Dreptei.

Ludovic Orban s-a aflat în judeţul Vâlcea pentru a lansa candidaţii Forţa Dreptei la funcţia de primar din localităţile Orleşti, Tetoiu şi Drăgăşani, precum şi pentru prezentarea propunerilor de consilieri municipali şi judeţeni, în frunte cu Mariana Niţu, care candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

Articolul Ludovic Orban: Forţa Dreptei luptă cu PSD, nu facem compromisuri şi blaturi pe sub masă apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks