AcasăPoliticaManfred Weber anunță congresul PPE de săptămâna viitoare; Toți liderii importanți din...

Manfred Weber anunță congresul PPE de săptămâna viitoare; Toți liderii importanți din UE, la București

Manfred Weber, președintele PPE, a anunțat congresul popularilor europeni de la București, de săptămâna viitoare. Într-un mesaj video postat de liberali, Weber anunță prezența la București a liderilor UE.

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, Roberta Metsola, președinta Parlamentului European, șefi de stat și de guvern, dar și comisari europeni și președinți de partide din PPE vor veni în România în perioada 6-7 martie.

PNL organizează la București cel mai important eveniment al anului, conform liberalilor, în prezența liderilor marcanți la nivel european.

Congresul PPE este, așa cum au anunțat liderii PNL, un succes politic al liberalilor și o recunoaștere a influenței acestora la nivelul celui mai mare grup politic din Parlamentul European.

PPE își alege la București noua conducere, dar are pe agendă și teme importante ca sprijinul militar și financiar acordat Ucrainei și un plan dedicat victoriei în războiul cu Rusia. Iar acest lucru poziționează PPE ca principal factor politic în favoarea cauzei ucrainene.

Articolul Manfred Weber anunță congresul PPE de săptămâna viitoare; Toți liderii importanți din UE, la București apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks