Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleMaramureş: Cetăţean ucrainean, căutat în munţi de salvamontişti şi poliţiştii de frontieră

Maramureş: Cetăţean ucrainean, căutat în munţi de salvamontişti şi poliţiştii de frontieră

Salvatorii montani şi poliţiştii de frontieră au demarat, joi după-amiază, căutarea unui cetăţean ucrainean care s-ar afla în vecinătatea versantului Pop Ivan (1.800 metri altitudine) din Munţii Maramureşului, în imediata vecinătate a frontierei de stat, a informat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

‘Acţiunea este în desfăşurare în zona Vf Pop Ivan a echipelor de salvatori montani ai SPJ Salvamont Maramureş şi echipaje ale Poliţiei de Frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei, pentru recuperarea şi evacuarea unui cetăţean ucrainean aflat pe munte (…) Din păcate, nu avem localizarea lui deoarece nu se poate lua legătura cu el, iar cei care au anunţat evenimentul nu au oferit absolut niciun indiciu cu privire la locul în care se afla’, a spus Dan Benga.

Conform acestuia, în momentul alarmării, salvamontiştii se aflau deja pe Vf Pop Ivan, pentru o acţiune de montat stâlpi şi indicatori , iar în zona menţionată fac echipă cu echipaje ale Poliţiei de Frontieră, încercând să identifice locaţia cetăţeanului ucrainean.

‘Salvatorii montani beneficiază şi de sprijinul unor turişti polonezi aflaţi cu motocrosurile în zonă’, a mai adăugat Dan Benga. AGERPRES / (AS – autor: Leontin Cupar, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks