Maramureş: Organizarea Zilei Naţionale în municipiul Baia Mare costă 350.000 de lei

0
290

Costurile pentru organizarea manifestărilor de 1 Decembrie la Baia Mare au fost estimate la 350.000 de lei, iar din această valoare, aproape 100.000 de lei au fost alocaţi de Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ionel Bogdan.

‘Suma de 100.000 de lei a fost alocată din rezerva bugetară a judeţului, însă unul dintre beneficiarii acestor bani, directorul Ansamblului Naţional Transilvania, n-a fost prea convingător în explicaţiile sale asupra modului cum urmează a fi utilizaţi banii’, a afirmat Ionel Bogdan.

Marcarea Zilei de 1 Decembrie la Baia Mare cuprinde o paradă cu cai, concerte în aer liber susţinute de artişti locali cu respectarea normelor sanitare aflate în vigoare.

De asemenea, Consiliul Local Baia Mare a alocat suma de 250.000 de lei din bugetul primăriei pentru evenimentele din această zi.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş a declarat, pentru AGERPRES, că de 1 Decembrie va fi deschis publicului Târgul de Crăciun şi pornit iluminatul ornamental stradal. AGERPRES / (A, AS – autor: Leontin Cupar, editor: Karina Olteanu)

Sursa: AGERPRESS