Maramureş: Târgul brazilor de Crăciun va avea loc în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare

0
242

Târgul brazilor de Crăciun din acest an se va deschide în prima decadă a lunii decembrie, în Piaţa Revoluţiei din municipiul Baia Mare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, primarul Cătălin Cherecheş.

‘Târgul de Crăciun va fi deschis publicului din 10 decembrie, fiind găzduit de Piaţa Revoluţiei, adică piaţa centrală a oraşului. Târgul va rămâne deschis până în Ajunul de Crăciun, până în dimineaţa zilei de 24 decembrie. Ne dorim ca băimărenii să viziteze acest târg şi să şi împodobească locuinţa cu cel mai frumos brad’, a spus Cătălin Cherecheş.

Acesta a mai precizat că un alt târg de Crăciun, dedicat copiilor, tinerilor şi adulţilor va avea loc în Piaţa Millenium (centrul vechi al oraşului), loc unde a fost deja instalat un brad înalt de 20 de metri. Tot aici, va fi instalat un patinoar artificial, căsuţe pentru mici comercianţi şi meşterii populari, iar un alt târg dedicat creatorilor de decoraţiuni pentru pomul din Crăciun va fi în Grădina de Vară din Centrul Vechi al oraşului.

De asemenea, Direcţia Silvică Maramureş şi Ocolul Silvic Baia Mare vor scoate la vânzare peste 1.000 de brazi de Crăciun, aceştia fiind comercializaţi în Piaţa Izvoare din municipiul Baia Mare. AGERPRES / (A, AS – autor: Leontin Cupar, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS