AcasăPoliticaMarius Constantin Budăi (PSD): Într-un context plin de provocări, guvernul Ciolacu a...

Marius Constantin Budăi (PSD): Într-un context plin de provocări, guvernul Ciolacu a reușit să direcționeze economia spre o eră a investițiilor record

Fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Constantin Budăi (PSD) afirmă, marți, că într-un context plin de provocări, guvernul Ciolacu a reușit să direcționeze economia spre o eră a investițiilor record.
”Cu PSD la guvernare viitorul sună bine!
Într-un context plin de provocări, guvernul Ciolacu a reușit să direcționeze economia spre o eră a investițiilor record. Nu mai puțin de 38,3 miliarde de euro au fost injectați în 2023, marcând o creștere de 26% față de anul precedent și o dublare față de 2019. Aceste cifre nu sunt doar niște numere, ele reprezintă angajamente îndeplinite, locuri de muncă create și o viață mai bună pentru cetățeni.
Investițiile publice și private au mers mână în mână, arătând că România nu este doar o destinație atractivă pentru afaceri, ci și un teren fertil pentru creșterea standardului de viață.
– Apă și canalizare
– Drumuri de calitate
– Parcuri și spații verzi
– Creșe și școli moderne
– Sistem de sănătate îmbunătățit
Acestea sunt doar câteva dintre domeniile în care investițiile au făcut diferența. Și nu ne oprim aici! Ne propunem ca în următorii 5 ani să canalizăm peste 150 de miliarde de euro în proiecte ambițioase, finanțate de la bugetul național și din fonduri europene”, spune Budăi.

Articolul Marius Constantin Budăi (PSD): Într-un context plin de provocări, guvernul Ciolacu a reușit să direcționeze economia spre o eră a investițiilor record apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks