AcasăPoliticaMarius Horia Țuțuianu (PSD): Am onoarea de a fi prezent zilele acestea...

Marius Horia Țuțuianu (PSD): Am onoarea de a fi prezent zilele acestea la Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța economică în Uniunea Europeană

Deputatul Marius Horia Țuțuianu (PSD) anunță că are onoarea de a fi prezent zilele acestea la Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța economică în Uniunea Europeană, un eveniment la nivel înalt ce reunește parlamentari ai statelor membre precum și europarlamentari. 
”Bruxelles. Parlamentul European.
Am onoarea de a fi prezent zilele acestea la Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța economică în Uniunea Europeană- un eveniment la nivel înalt ce reunește parlamentari ai statelor membre precum și europarlamentari.
Sunt două zile de dezbateri, schimb de informații și bune practici în ceea ce privește implementarea prevederilor din Pactul Fiscal European, un cadru menit să consolideze cooperarea dintre parlamentele naționale și cele europene. Așadar, două zile pline, cu discuții centrate pe buget, economie și chestiuni sociale!
Coordonarea politicilor economice și fiscal-bugetare ale Statelor Membre reprezintă unul dintre factorii majori ai cadrului care asigură buna funcționare a Uniunii Economice și Monetare (UEM)!, scrie Țuțuianu.

Articolul Marius Horia Țuțuianu (PSD): Am onoarea de a fi prezent zilele acestea la Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța economică în Uniunea Europeană apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks