AcasăPoliticaMitică Dragomir: PSD şi PNL îşi bat joc de fapt de dr....

Mitică Dragomir: PSD şi PNL îşi bat joc de fapt de dr. Cîrstoiu, un reputat medic şi profesor universitar; îl plimbă peste tot, în metrou acolo ziceai că săracul era scos la cerşit

Mitică Dragomir a răbufnit la adresa deciziei PNL-PSD de a-l avea candidat la Primăria Capitalei pe dr. Cătălin Cîrstoiu, un reputat medic şi specialist, considerând că practic îl „degradează” pe acesta, iar în campania electorală din Bucureşti medicul pare „din cu totul alt film”, scrie fanatik.ro.

Săptămâna trecută, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei a fost filmat și fotografiat circulând cu metroul. Imaginile cu Cătălin Cîrstoiu au devenit virale. Efectul lor nu a fost deloc unul scontat de medic, ba dimpotrivă, el a devenit ținta ironiilor internauților.

Cum să-și bată joc de doctorul Cîrstoiu în halul ăsta? Voi ați văzut ce i-au făcut? L-au pus într-un vagon de metrou în care era numai el, parcă cerșea. Dacă îi pune cineva o bască în față, zice că cerșește să-i pună bani”, a spus Dragomir.

Întrebat de moderatorul Horia Ivanovici dacă, prin prezența în vagonul de metrou, Cîrstoiu a fost umilit, Mitică a spus, direct, că staff-ul de campanie și cei din jurul medicului îi fac acestuia un ”rău de neînchipuit”.

Acesta era unul din doctorii foarte buni. L-au făcut de așa natură, nu știu dacă prin șantaj sau altceva, să participe la Primăria Capitalei. Ce-i trebuia lui așa ceva? Băi, băiatule, ce-i fac, pe unde-l duc.

În cămăși, încheiat până la gât. Staff-ul de campanie și ai lui îi fac atâta rău de neînchipuit. Dacă eram în locul domnului doctor, eu spuneam: ‘mulțumesc, la revedere!’ E cea mai a dracu umilință pentru un om care a învățat carte”, a adăugat Mitică Dragomir.

Mitică Dragomir spune că un astfel de rol, pe care îl încearcă acum medicul Cîrstoiu, i se potrivea mai degrabă candidatului PUSL la primărie, Cristian Popescu Piedone.

Dacă se ducea Piedone, pe el îl înțelegeam. El e cu puhoiul, cu cei mulți. Dar ăsta, care a învățat carte, care face operații, care… cum îl arunci tu. Nu îl bagi nici cu multă lume în vagoane, îl pui singur în vagon, cu mâinile așa și dacă îi puneai o bască jos îl făceai cerșetor. Așa se face? Eu am participat la lupta Capitalei, cu doi titani: cu Băsescu și cu Geoană..”, afirmă fostul șef al LPF.

Moderatorul emisiunii a subliniat apoi faptul că lumea votează într-o luptă electorală candidatul care emană forță, personalitate. ”Nu l-ați văzut pe ăla (n.r. Piedone) cum vorbește cu stația. Fă aia, imediat, la miez de noapte”, a replicat Mitică.

În ceea ce privește lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei, Dragomir este convins că Piedone va câștiga. Subliniază însă o venire tare pe turnantă a actualului edil, Nicușor Dan. ”Sunt convins (n.r. că Piedone va câștiga), dar și Nicușor vine tare”, a mai punctat acesta.

Articolul Mitică Dragomir: PSD şi PNL îşi bat joc de fapt de dr. Cîrstoiu, un reputat medic şi profesor universitar; îl plimbă peste tot, în metrou acolo ziceai că săracul era scos la cerşit apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks