test
Acasă93Mureş: A 5-a filială a Romanian Business Leaders România, la Târgu Mureş

Mureş: A 5-a filială a Romanian Business Leaders România, la Târgu Mureş

Târgu Mureş, 3 nov Agerpres/ – Romanian Business Leaders (RLB) România a lansat, joi, la Târgu Mureş a 5-a filială din ţară, cu scopul îmbunătăţirii educaţiei, bunei guvernări şi culturii antreprenoriale în judeţul Mureş.

La lansarea noii filiale au particip peste 100 de lideri de business, membri din comunitatea RBL şi reprezentanţi ai mediului de business din regiune.

‘Ne dorim să îmbunătăţim educaţia, buna guvernare şi cultura antreprenorială în judeţul Mureş şi vom implementa şi adapta unele dintre proiectele RBL. Un eveniment ieşit din tiparul evenimentelor clasice de business, un mediu de lucru colaborativ, oameni de succes cu care vom discuta onest şi oportunităţi de networking – într-un cuvânt RBL’, a arătat Romanian Business Leaders, pe site-ul propriu.

Potrivit RLB, acest prim eveniment la Mureş înseamnă oportunitatea de a fi şi lucra împreună, de a genera idei care să se transforme de îndată şi concret în proiecte cu rezultate şi de a contribui la dezvoltarea comunităţii locale prin colaborare.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks