Mureş: Zeci de bovine, evacuate în urma unui incendiu care a cuprins peste 150 de baloţi de fân

0
42

Pompierii şi angajaţii unei ferme din localitatea Cheţani au evacuat, joi, 50 de bovine după izbucnirea unui incendiu de proporţii în apropierea grajdului, care a cuprins peste 150 de baloţi de fân.

‘Pompierii Detaşamentului Târnăveni şi Punctului de Lucru Luduş, în colaborare cu SVSU Luduş, intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi două cisterne cu apă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul a 150 de baloţi de fân depozitaţi în localitatea Cheţani (…) Incendiul este localizat. Ca urmare a degajărilor mari de fum, dintr-un grajd situat în proximitatea baloţilor incendiaţi au fost evacuate în siguranţă 50 de bovine, relocate într-un alt adăpost de acest gen. Echipajele acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului’, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş.

Potrivit ISU Mureş, echipajele au acţionat pentru localizarea incendiului şi pentru înlăturarea pericolului de propagare a acestuia, nefiind înregistrate victime.

Sursa: AGERPRESS