Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost întrebată despre liberalii care cer să fie desființat Ministerul Familiei, joi, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și a răspuns oferind drept exemplu fostul Minister al Românilor de Pretutindeni, despre care susține că avea 64 de angajați și a fost desființat după ieșirea PSD de la guvernare din 2019, fiind create în locul său două departamente cu câte 100 de locuri.
Natalia Intotero a fost ministru al Familiei în perioada ianuarie 2018 – noiembrie 2019.
- Natalia Intotero, întrebată pe B1 TV despre PNL-iștii care cer să fie desființat Ministerul Familiei
Întrebată cum răspunde acestor atacuri, ministrul Natalia Intotero a declarat: „Păi acum vreau să vă spun că în 1989 poporul român s-a luptat pentru a trăi în libertate, în democrație, pentru a putea să ne exprimăm liber. Este dreptul fiecărui cetățean să se exprime cum crede dânsul de cuviință. În altă ordine de idei, vreau să vă spun că în cadrul coaliției, nivel guvernamental, lucrurile funcționează, deci mă refer strict la colegii de guvern, lucrurile funcționează foarte bine. Nu există atacuri, nu există jigniri”.
„În 2019, când am plecat de la guvernare, la vremea respectivă eram ministru la Românii de Pretutindeni, era acest minister. PSD n-a fost niciodată votat și susținut atât de mult precum alte partide care fost la guvernare de cei din diaspora. După ce am plecat noi de la guvernare, au desființat Ministerul Românilor de Pretutindeni. Atenție, acesta avea 64 de angajați. Au înființat două departamente, Departamentul pentru Republica Moldova și Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Au dat fiecărui departament câte 100 de locuri, adică au închis un minister cu 64 de locuri și au făcut două departamente care aveau 200 de locuri de muncă. Despre ce economie vorbim?”, a adăugat Natalia Intotero, care a abordat și situația din centrele de copii.
Articolul Natalia Intotero, întrebată despre PNL-iștii care cer desființarea Ministerului Familiei: Au închis un minister cu 64 de locuri și au făcut două departamente care aveau 200. Despre ce economie vorbim? apare prima dată în Ecopolitic.
Sursa: Ecopolitic.ro