AcasăPoliticaNatalia Intotero: Ziua 18 – Fără Bariere, TOT Adevărul despre droguri, la...

Natalia Intotero: Ziua 18 – Fără Bariere, TOT Adevărul despre droguri, la Oradea

Ministrul Natalia Intotero afimă că acțiunea campaniei Fără Bariere, TOT Adevărul despre droguri nu are doar scopul de a transmite mesaje direct către publicul țintă, ci și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun atunci când recurg la consumul de droguri.
Ziua 18 – Fără Bariere, TOT Adevărul despre droguri, la Oradea
Un mesaj clar și răspicat spus fara bariere, astăzi în Sala Sporturilor ”Antonio Alexe” din Oradea, de către doi tineri care au urmat programul Teen Chalenge România.
După ce a absolvit programul, Rafael a rămas voluntar la Teen Chalenge Cluj, iar Marc se află în plin program la centrul din București. Nu ar da timpul înapoi pentru nimic în lume, iar dacă ar fi să ia viaţa de la capăt, băieții au spus din toată inima că, şi să ştie tot adevărul despre droguri şi toate lucrurile pe care le ştiu acum, cu siguranţă nu ar mai alege niciodată să se drogheze. În momentul în care o să dai cu adevărat piept cu dependența, o să dea ea cu tine de pământ!
Caravana „Fără bariere – TOT adevărul despre droguri” vă dă o nouă întâlnire luni, 22 aprilie, la Sala Filarmonică, din Arad.
Intrăm în ultima săptămână de campanie, o campanie care a prezentat interes pentru toți elevii, studenții, profesorii și părinții care au participat la evenimentele noastre.
Acțiunea campaniei noastre nu are doar scopul de a transmite mesaje direct către publicul țintă, ci și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun atunci când recurg la consumul de droguri. Avem nevoie de cât mai multe centre de adicție. Nu este o soluție ca partea de reabilitare, de recuperare a acestor tineri, să se facă în spitale de psihiatrie.
Mulțumesc tuturor instituțiilor care ne-au sprijinit în organizarea evenimentului, mulțumesc domnului președinte al Consiliului județean Bihor, Ilie Bolojan; domnului subprefect Emilian Pavel și doamnei deputat Biro Rozalia.
Mărturiile foștilor consumatori de droguri care au urmat programul TeenChalenge le puteți urmări pe platforma www.farabariere.ro.”, spune Intotero.

Articolul Natalia Intotero: Ziua 18 – Fără Bariere, TOT Adevărul despre droguri, la Oradea apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks