test
AcasăPoliticaNicolae Ciucă: Șansa la dezvoltare a județului Olt este o administrație liberală...

Nicolae Ciucă: Șansa la dezvoltare a județului Olt este o administrație liberală capabilă să atragă investiții care să ridice calitatea vieții oamenilor

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că șansa la dezvoltare a județului Olt este o administrație liberală capabilă să atragă investiții care să ridice calitatea vieții oamenilor.
  • ”Șansa la dezvoltare a județului Olt este o administrație liberală capabilă să atragă investiții care să ridice calitatea vieții oamenilor. PNL a demonstrat că are această capacitate: liberalii conduc județele situate pe primele opt locuri din topul celor mai dezvoltate din țară. Pe 9 iunie, locuitorii din Olt pot opta pentru dezvoltare votându-l pe @Ionel Emanuel Oproiu pentru șefia CJ și pe @Mario de Mezzo ca primar al municipiului Slatina.
În vizita mea la Slatina, am anunțat că PNL lucrează o strategie de revitalizare a satului românesc. Trebuie să ne asumăm și formarea clasei de mijloc din mediul rural. Tuturor ne place să spunem că „veșnicia s-a născut la sat”. Este datoria noastră să nu o lăsăm să moară acolo!”, spune Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL.

Articolul Nicolae Ciucă: Șansa la dezvoltare a județului Olt este o administrație liberală capabilă să atragă investiții care să ridice calitatea vieții oamenilor apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks