test
AcasăStiri generaleNicuşor Dan: Banca Europeană de Investiţii a aprobat un împrumut de 300...

Nicuşor Dan: Banca Europeană de Investiţii a aprobat un împrumut de 300 milioane de euro

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Banca Europeană de Investiţii a aprobat un împrumut de 300 de milioane de euro, care urmează să fie folosiţi pentru cofinanţarea unor proiecte pentru modernizarea transportului în comun şi reţeaua de termoficare.

‘Am obţinut fonduri pentru cofinanţarea unor proiecte importante pentru Bucureşti prin care se vor moderniza transportul în comun şi reţeaua de termoficare. Banca Europeană de Investiţii (BEI) a aprobat o finanţare de 300 milioane de euro pentru proiectele prioritare ale Primăriei Capitalei care prevăd reabilitarea conductelor de termoficare şi a 50 kilometri de şine de tramvai, achiziţionarea de tramvaie noi cu o lungime de 36 de metri, precum şi modernizarea unui depou STB’, a scris edilul general, vineri, pe Facebook.

El a menţionat că aprobarea împrumutului reprezintă rezultatul colaborării şi le-a mulţumit direcţiilor de specialitate din cadrul Primăriei Capitalei, precum şi STB, Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov, Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti, Termoenergetica pentru că au făcut posibilă obţinerea acestei finanţări.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks