Nicuşor Dan:Săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire la nivel de miniştri, Finanţe, Dezvoltare, Energie, pe tema ELCEN

0
566

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că săptămâna viitoare urmează să aibă loc o întâlnire la nivel de miniştri, Finanţe, Dezvoltare, Energie, pe tema preluării ELCEN de către Primăria Generală, declarându-se optimist că părţile implicate o să ajungă la o soluţie pe acest subiect.

El a fost întrebat dacă are sprijin din partea Guvernului pentru preluarea ELCEN la Primăria Capitalei şi care ar fi un orizont de timp în acest sens.

‘O să fie întâlnire săptămâna viitoare, asta a fost agreat la această discuţie, la care o să fie ministrul Finanţelor, ministrul Dezvoltării şi ministrul Energiei, pentru a a vedea care este soluţia. Eu sunt optimist că o să ajungem la o soluţie, pentru că este o aşteptare de 15 ani, ca sistemul de producţie, cu cel de transport şi distribuţie să fie unificate. Deci, o să aveţi informaţii săptămâna viitoare, când o să aibă loc această întâlnire la nivel de miniştri’, a declarat Nicuşor Dan, sâmbătă, la finalul întâlnirii pe care a avut-o la Guvern cu premierul Nicolae Ciucă.

Sursa: AGERPRESS