Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleOlt: Amenzi de peste 500.000 de lei şi două dosare penale deschise...

Olt: Amenzi de peste 500.000 de lei şi două dosare penale deschise în urma unor controale la balastiere

Amenzi în valoare totală de peste 500.000 de lei au fost aplicate unor firme ce exploatează agregate minerale (balastiere) în judeţul Olt, în urma unor controale efectuate în ultimele două zile de poliţişti împreună cu inspectori de mediu şi reprezentanţi de la Administraţia Naţională Apele Române, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Totodată, în urma controalelor din ultimele două zile, poliţiştii au deschis două dosare penale pentru infracţiunile de evaziune fiscală, executarea de activităţi miniere fără licenţă sau permis şi extragerea de agregate minerale fără autorizaţie de gospodărire a apelor, a precizat sursa citată.

Controalele la balastiere au fost efectuate în 23-24 noiembrie de poliţişti de investigare a criminalităţii economice, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii de Mediu, Administraţiei Naţionale Apele Române şi Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Acţiunile au vizat prevenirea şi combaterea fraudelor specifice în domeniul exploatării agregatelor minerale, fiind verificate nouă firme care desfăşoară activităţi de acest gen.

În urma verificărilor au fost constatate nouă contravenţii, sancţionate cu amenzi totale de 502.500 lei, precum şi şase infracţiuni, pentru care au fost deschide două dosare penale.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks