Acasă55Olt: Preşedintele filialei judeţene PSD, Marius Oprescu, reales în funcţie

Olt: Preşedintele filialei judeţene PSD, Marius Oprescu, reales în funcţie

Preşedintele filialei Olt a PSD, Marius Oprescu, a fost reales în funcţie, marţi, la Conferinţa judeţeană de alegeri, iar primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene social-democrate.

Marius Oprescu, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, a fost singurul candidat la şefia PSD Olt. La conferinţa judeţeană de alegeri desfăşurată marţi seara au fost aleşi şi 29 de vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene şi secretarul executiv, Virgil Delureanu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, prezent la conferinţa judeţeană de alegeri, a arătat că organizaţia social-democrată din judeţul Olt a avut cele mai bune rezultate, obţinând peste 50% din voturi atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare.

‘Cea mai performantă electoral echipă a PSD din România este organizaţia de la Olt şi nu este întâmplător, am citit parte din realizările acestei echipe în timpul conferinţei, important este cât de mult te implici pentru oameni şi cât de mult îţi doreşti să coagulezi oamenii de valoare în jurul tău. Şi cred că aceasta este cheia succesului în organizaţia de la Olt’, a spus Marcel Ciolacu.

Marius Oprescu a afirmat că va fi un manager al echipei social-democrate.

‘Vă asigur că astăzi nu aţi ales un preşedinte al organizaţiei, ci aţi ales un manager, un coleg al echipei. Un manager care găseşte vulnerabilităţile şi le rezolvă, care promovează valoarea, loialitatea şi performanţa, care ştie să facă echipă şi este deschis dialogului. Nici nu e greu să faci aceste lucruri când ai în spate o echipă cum este organizaţia PSD Olt. Ne aşteaptă un drum lung şi plin de provocări. Este o perioadă dificilă, mai ales că avem foarte multe organizaţii judeţene din ţară care doresc să ne ia locul’, a declarat Oprescu.

La conferinţa de alegeri au fost prezenţi alături de liderul PSD Marcel Ciolacu şi secretarul general al partidului, senatorul de Olt Paul Stănescu, mai mulţi miniştri şi secretari de stat, preşedinţi ai organizaţiilor social-democrate din judeţele din Oltenia.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks