AcasăPoliticaPartidul lui Florin Călinescu şi candidatura lui Octavian Jurma supranumit „apostolul Covid”...

Partidul lui Florin Călinescu şi candidatura lui Octavian Jurma supranumit „apostolul Covid” pentru Parlamentul European, respinse de BEC

Biroul Electoral Central a respins, marti, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unita (PDU) la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024, precum si candidatura independenta a lui Paul Octavian Jurma. Primul pe lista PDU era actorul Florin Calinescu, scrie realitatea.net.

Potrivit deciziei luate de BEC in sedinta de marti, candidaturile propuse de Partidul Diaspora Unita au fost respinse, avand in vedere ca lista de sustinatori cuprinde doar 190.323 semnaturi conforme, fata de 200.000 necesare.

Presedintele Partidului Diaspora Unita este Marius-Simion Mocan, care se prezinta ca fiind sociolog, activist civic si antreprenor. Marius Mocan are 40 de ani si este rezident in Luton, Marea Britanie.

Primul pe lista PDU la europarlamentare era actorul Florin Calinescu. El a anuntat si ca vrea sa candideze la Presedintia Romaniei.

De asemenea, candidatura lui Paul Octavian Jurma a fost respinsa deoarece listele de sustinatori cuprind doar 2.081 semnaturi din cele 100.000 necesare.

Articolul Partidul lui Florin Călinescu şi candidatura lui Octavian Jurma supranumit „apostolul Covid” pentru Parlamentul European, respinse de BEC apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks